Telefonsupporten är semesterstängd under veckorna 28 till 33. Utleveranser av lagervaror samt besvarande av mail sker som vanligt.

Filter Systemair VTR 300 Eko

Specialpris 353 kr 388 kr inkl. moms
I lager
Art.nr
3104

Filter passande FTX- och värmeåtervinningsaggregaten Systemair VTR 300. Av alternativa fabrikatet Söderman EC. En tillverkare som bl.a. tillverkar ventilationsfilter av hög kvalité till attraktiva priser. Levereras i paket om två påsfilter med filterklass F7 samt G3 monterade i plastram vilket räcker för ett komplett filterbyte för både till- och frånluft.

Filterbeteckningar
Tilluftsfilter BFVTR 300 F7 art.nr 208268
Frånluftsfilter BFVTR 300 G3 art.nr 208270

Dessa ventilationsfilter säljs även i större förpackningar till lägre styckpris: Storpack filter Systemair VTR 300 Eko

Systemair VTR 300 är ett populärt FTX-aggregat med roterande värmeväxlare och lågenergifläktar (EC-fläktar). Förekommer med två olika styrningar beroende på vilken årsmodell man har. SAVE VTR 300/B luftbehandlingsaggregat har hög energiåtervinning med hjälp av roterande värmeväxlare och med ett grundflöde som är anpassat för fastigheter upp till ca 240 m². Luftbehandlingsaggregat finns i vänster eller högermodell, och har ett utvändigt vitlackerat plåthölje med en integrerad touch-display i frontluckan. Aggregatet är utvecklat för att placeras i uppvärmt biutrymme där kanalerna ska anslutas till aggregatet uppifrån. Alla komponenter är lätta att demontera för underhåll och service.

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Filter Systemair VTR 300 Eko
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!
Copyright © 2020 Soliduct AB