OBS! Vår telefonsupport är tillfälligt stängd på grund av begränsad bemanning.

Flimmerfilter till Fresh

Specialpris 168 kr 195 kr inkl. moms
I lager
Art.nr
2764

Original Flimmerfilter Fresh TL-F Ø94x101mm, bestående av ett världspatenterat filter med lång livslängd i filterklass F8. Hos oss kan du köpa originalfilter till din Fresh TL-F och köper du två stycken så får du ett lägre pris per styck. Mellan vår och höst är luften full med pollen, mikroorganismer, sporer etc, varför vi rekommenderar minst två filterbyten per år. Gärna i samband vår- och höstsäsong.

Filtret har flera unika egenskaper: - Avskiljning på djupet längs med fibrerna. - Lågt och konstant tryckfall under hela driftstiden. Lång driftstid, 1-2 år mellan filterbyten. - Hög avskiljningsgrad på alla typer av partiklar och partikelstorlekar. - Filtret är i sin helhet miljöanpassat, dvs brännbart. Det finns olika filteralternativ till just din Fresh friskluftsventil. Extra effektivt är vårt flimmerfilter som passar i modell TL100DE och TL98F som har rör med dim 98-100mm. Det filtrerar bort nära 100% av alla pollenpartklar och har en långlivslängd.

Med Fresh TL-F utbytesventil får du frisk luft med minimal risk för drag. Den invändiga ventildelen har en kondens- skyddande utformning, filter samt ett precisionsspjäll för steglös inställning av flödet. Spjällets reglage är dolt under kåpan.

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Flimmerfilter till Fresh
Ditt betyg
Copyright © 2022 Soliduct AB